???

Rólunk

Egy kellemes kirándulásra hívjuk Önt Csallóköz szívébe, a dunaszerdahelyi THERMALPARK-ba.

Gazdagodjon tengernyi élménnyel Dél-Szlovákia egyik legkedveltebb és leglátogatottabb üdülőközpontjában. A 18 hektáros területen összesen 10 kül- és beltéri medence található melyből 3 ásványi anyagokkal dúsított gyógy- és termálvizes medence. A termálvíz 1.600 méter mélyről tör fel, és hőmérséklete a felszínen eléri az 57 °C-ot.

Wellness központunk – az időjárástól függetlenül – csábítja a szórakozásra és a különleges vízi attrakciókra vágyó látogatóinkat. Wellness medencénkben vízköpők, vízágyúk, barlang vízesés, masszázságyak és pezsgőfürdő található. Nálunk minden korosztály talál magának szórakozást. A magas ásványianyag tartalmú termálvizünket a fedett körmedencében (Rotunda) élvezhetik, amelynek kültéri része is van. A wellnessmedence mellett van egy kisebb fedett úszómedence, a legkisebbek számára pedig egy nappali fényben úszó gyermekmedence.

Látogasson el hozzánk, és győződjön meg róla, hogy termálvizünk nemcsak úszásra alkalmas, hanem jótékonyan hat a mozgásszervi betegségekre is.Kellemes kikapcsolódást kívánunk Önnek!
Türelmet kérek...